SMEG PREDSTAVLJA

GALILEO

NOVA GENERACIJA RERNI KOJE KOMBINUJU TRADICIONALNO PARNO I MIKROTALASNO PEČENJE ZA PROFESIONALNE REZULTATE SA UŠTEDOM VREMENA DO 70% U POREĐENJU SA TRADICIONALNIM PEČENJEM.

1 REDIZAJNIRANA UNUTRAŠNJOST

3 NAČINA PEČENJA

5 KATEGORIJA RERNI

Galileo platforma rezultat je opsežnog istraživanja, planiranja i testiranja. Oslanjajući se na Smegovo izuzetno proizvodno iskustvo i prepoznatljivi stil italijanskog dizajna, strast kompanije za kreiranjem najboljih kuhinjskih aparata rezultirala je novim revolucionarnim ugradnim rernama.

TRADICIONALNO | PARNO | MIKROTALASNO

Sve tehnologije pečenja koje bi vam mogle zatrebati, zaokružene unutar jedne rerne. Kombinuje tradicionalno, mikrotalasno i parno pečenje za profesionalne rezultate i uštedu vremena pripreme i do 70%.

Dostupno u estetskim linijama: Dolce Stil Novo, Linea i Classica

TRADICIONALNO | MIKROTALASNO

Kombinovanje tradicionalnog pečenja i mikrotalasa omogućava uštedu vremena do 40% u poređenju sa samo tradicionalnim pečenjem, pritom ne umanjujući kvalitet.
Sa svojih 60 cm visine obezbeđuje dovoljan prostor za kulihnarske kreacije.

Dostupno u estetskim linijama: Linea i Classica

TRADICIONALNO | PARNO

Tradicionalno pečenje obogaćeno dodavanjem vodene pare, kako bi se očuvala nutritivna vrednost namirnica i pripremila ukusnija i zdravija hrana.

Dostupno u estetskim linijama: Dolce Stil Novo, Linea, Classica  i Victoria.

GALILEO REVOLUCIJA

ENERGETSKI EFIKASNO PEČENJE

Čak do impresivne A energetske klase naše nove redizajnirane rerne bez problema sprečavaju gubitke toplote, štedeći energiju do 10% u odnosu na tradicionalne modele.

GALILEO REVOLUCIJA

SMART COOKING

Preko 150 pretprogramiranih recepata ali i profesionalni pribor koji se isporučuje vodiće vas putem kreiranja novih omiljenih jela.

GALILEO REVOLUCIJA

MULTICOOKING TEHNOLOGIJA

Kombinujući tradicionalno, parno i mikrotalasno pečenje, ili njihovo nadopunjavanje u optimalnim fazama pečenja za brže i zdravije rezultate korišćenjem Multitech i Multistep tehnologija.

GALILEO REVOLUCIJA

NOVA UNUTRAŠNJOST, PUNO INOVACIJA

Kompletno transformisana unutrašnjost rerne, sa novim LED osvetljenjem, inovativno osmišljeni pravci strujanja vazduha, ali i parna i mikrotalasna tehnologija podržaće vaša nastojanja da ostvarite kvalitet kao iz najfinijih restorana za 75% manje vremena.*

KOJA RERNA JE NAJBOLJA ZA VAS?

Odgovorite na ova jednostavna pitanja kako bi smo pronašli rernu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Sa preko 70 godina iskustva u svetu vrhunskih kuhinjskih aparata, Smeg gleda u budućnost i nastavlja da ulaže u tehnologiju, razvijajući ovu novu, revolucionarnu platformu ugradnih rerni. Sa pečatom Made in Italy .

Galileo savršeno predstavlja italijansku izuzetnost u inovacijama, dizajnu i kreativnosti i dugu kulinarsku tradiciju.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.