Estetika

Dolce Stil Novo

Estetiku Dolce Stil Novo karakteriše upotreba plemenitih
materijala kao što su staklo, bakar i čelik.Oni označavaju elegantne i suštinske linije, ukrašene elementima inspirisanim prirodom.

U dizajnu koji spaja suprotnosti – tama postaje svetlost, funkcionalnost se spaja da bi postala estetika – Dolce Stil Novo predstavlja dizajnerske i stilske inovacije koje ulepšavaju proizvode u asortimanu, čineći ih centralnom tačkom prostora u kojem su postavljeni.

STILSKA REŠENJA KOJA
OČARAVAJU

Stilsko obeležje koje identifikuje novu estetiku je upotreba plemenitih materijala, boja i svetla koji karakterišu zapremine sa homogenom, monohromatskom površinom, ukrašenom rafiniranim detaljima, pre svega bakarnim ili nerđajućim profilima koji crtaju gornje i donje ivice, staklo i povratak kao lajtmotiv čitavog asortimana.

Izuzetno artikulisan definisan asortiman koji se sastoji od pećnica od 60 i 45 cm, rashlađivača, multifunkcionalnih fioka, gasnih, indukcionih i mešanih ploča za kuvanje, napa, vinskih podruma i mašina za kafu. Dolce Stil Novo vam omogućava da dobijete najrazličitije kombinacije.

Ako je jezik dizajna navikao na vezu između tehnologije i minimalizma shvaćenog kao hladna strogost, kolekcija Dolce Stil Novo omogućava novi doživljaj ovih istih pojmova: oduzimanjem dizajna izbegavaju se izloženi formalizmi i ekscesi kako bi se izneo koncept prefinjenosti i elegancije koje se nameću pre svega oku, da sa velikom intiuitivnošću tokom upotrebe otkriju tehnološki sadržaj..

Previous slide
Next slide

Umetničke rešetke

Smeg nudi rešetke sa naturalističkim motivima kao što su ptice, leptiri, lišće i voće, koji pretvaraju ploču za kuvanje u delo sa snažnim estetskim uticajem, garantujući iste performanse koje pružaju standardne rešetke.

Previous slide
Next slide

Rerne

Dolce Stil Novo estetika nudi različita rešenja za različite potrebe: rerne od 60cm i kompaktne 45cm, dostupne u multifunkcionalnim, parnim i kombinovanim verzijama.

Fioke

Smeg nudi nekoliko rešenja za ugradne fioke Dolce Stil Novo: vakuum fioke, fioke za skladištenje, fioke za grejanje i somelier fioke, sa elegantnim crnim staklom sa završnom obradom od bakra ili nerđajućeg čelika. Ugradne fioke su savršeno rešenje za za kombinovanje sa rernama, aparatima za kafu, vinskim vitrinama ili Smeg rashladnim uređajima.

Vinski kabineti

Vinski kabineti Dolce Stil Novo dostupni su u varijanti od 45 i 82 cm za ugradnu i podpultnu montažu. Kompaktna vitrina od 45 cm  može da primi do 18 flaša, a podgradna do 36, sa mogućnošću regulacije 2 različite temperaturne zone. Oba modela karakteriše crno Eclipse staklo koje obezbeđuje adekvatnu zaštitu od svetlosnih zraka.

Ploče za kuvanje

Ploče za kuvanje Dolce Stil Novo nude dizajn i stilske inovacije koje ulepšavaju različite modele u asortimanu, čineći ih centralnom tačkom okruženja u koji su ugrađene. Dostupne u gasnoj, indukcionoj ili kombinovanoj varijanti sa završnom obradom od bakra ili nerđajućeg čelika.

Aspiratori

Smeg Dolce Stil Novo aspiratori odražavaju eleganciju i stil kuhinje koja ih okružuje, kombinujući kvalitetan dizajn sa najboljim materijalima. Dostupni za zidnu ugradnju, integrisani iznad ili dawn-draft.

Aparati za kafu

Smeg Dolce Stil Novo aparati za kafu su izrađeni sa elegantnim crnim staklom i dostupni su u dve varijante, odnosno sa bakarnom ili nerđajućom završnom obradom.

Blast chiller-i

Estetska linija Dolce Stil Novo takođe nudi rashladne uređaje za rashlađivanje za kućnu upotrebu sa elegantnim crnim staklom sa završnom obradom od bakra ili nerđajućeg čelika.

OTKRIJTE SVE PROIZVODE LINIJE
DOLCE STIL NOVO

Tama postaje svetlost, funkcinalnost se spaja da bi postala estetika.

ORIGINALNE I EKSKLUZIVNE ESTETSKE LINIJE

Svaka estetska linija nudi raznovrstan izbor usklađenih proizvoda.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.