Estetika

Classica

Modeli estetske linije Classica
nastali su u saradnji sa studijom Guido Canali.

Jednostavni oblici i moderan stil karakterišu Classica estetsku liniju. Lako prepoznatljivi po originalnim dugmadima i ručkama, predstavljaju elegantan izraz upotrebe nerđajućeg čelika u kuhinji.

Prva linija koju je Smeg kreirao u saradnji sa arhitektom Guido Canali-jem (pogledajte intervju), Classica je estetika koja interpretira nerđajući čelik sa najvećom stilskom strogošću. Od svog nastanka, bio je nepogrešiv i prepoznatljiv svedok Smegove sposobnosti da dominira materijalima.

Linija je sastavljena od rerni, ploča za kuvanje, aparata za kafu, frižidera i aspiratora, Classica se izdvaja po originalnim dugmadima i ručkama na šporetima i frižiderima u kojima su elementi industrijskog dizajna kombinovani u suvim, prefinjenim, modernim oblicima.

Strogost i estetska elegancija, savršeno predstavljaju skup Smegovih vrednosti. Kombinovani su sa funkcionalnošću i odličnim performansama koje ove uređaje čine najsvestranijim proizvodima na tržištu.

Šporeti

Opera je sačinjena od izuzetno čvrstog  i pouzdanog materijala. Dostupan je u različitim veličinama sa plinskom ili indukcionom pločom za kuvanje, kako bi se zadovoljile sve potrebe.

Frižideri

Da bi hrana i piće bili savršeno sveži, Smeg je razvio značajan broj različitih modela frižidera koji se savršeno usklađuju sa drugim uređajima iste estetske linije, upotpunjujući kuhinjsko okruženje sa stilom.

Rerne

Nove Smeg Classica rerne kombinuju odlične performanse i maksimalno jednostavnu upotrebu sa elegancijom linija i pažnjom na detalje, predstavljajući izvrsnost sa svake tačke gledišta. Nerđajući čelik, originalnost izrade i Eclipse staklo su detalji koji izdvajaju aparate ove estetske linije.

Fioke

Dostupno je nekoliko opcija ugradnih fioka za kombinovanje sa kompaktnim uređajima kao što su rerne, vinski podrumi i rashladni uređaji.

Vinski kabineti

Vinski kabineti u klasičnoj estetici dostupni su u dve verzije od 45 cm i 82 cm. Oba modela su od nerđajućeg čelika i Eclipse stakla

Ploče za kuvanje

Širok izbor modela u kojima je prefinjen stil kombinovan sa najnaprednijom tehnologijom koja će trajati dugo vremena. Svi modeli se mogu savršeno kombinovati sa drugim uređajima klasične estetike.

Aspiratori

Sastavni deo svakog kuhinjskog projekta, Smeg aspiratori dodaju sadržaj dizajna funkcionalnosti koji ih čini pravim predmetima za opremanje.

Aparati za kafu

Smeg aparati za kafu iz kolekcije Classic dostupni su u različitim stilovima i savršeno se uklapaju sa drugim aparatima iste estetske linije, upotpunjujući kuhinjsko okruženje sa stilom.

OTKRIJTE SVE PROIZVODE LINIJE CLASSICA

Tama postaje svetlost, funkcinalnost se spaja da bi postala estetika.

ORIGINALNE I EKSKLUZIVNE ESTETSKE LINIJE

Svaka estetska linija nudi raznovrstan izbor usklađenih proizvoda.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.