Estetika

Linea

Izražena elegancija

Linea je estetika sa minimalističkim linijama koju karakteriše staklo sa srebrnim odsjajem i efektom ogledala, koje vraća svetlost i boje u vaš dom.

OGLEDALO ELEGANCIJE

Prepoznatljiv po elementima koji odišu svetlošću, linearnim oblicima i ergonomijom koja najbolje tumači najaktuelnije trendove dizajna. Elegantna transparentnost stakla je u harmoniji sa kompozitnom čvrstoćom čelika, linearne estetike kojoj pozadinsko osvetljenje daje poseban sjaj.

Rerne

Rerne koje zadovoljavaju potrebe profesionalnih kuvara. Funkcionalne da isprate sve vrste potreba na najbolji mogući način, od tradicionalnih, sofisticiranih, pa do najinovativnijih recepata. 

Fioke

Dostupne u nekoliko opcija. Ugradne fioke se mogu kombinovati sa rernama, vinskim kabinetima i rashladnim uređajima.

Vinski kabineti

Optimalna temperatura, ispravan nivo vlažnosti i pažnja posvećena detaljima, glavne su komponente Smegovih vinskih kabineta. Smeg Linea vinski kabineti dostupni su u modelima sa jednom pregradom i kapacitetom od 18 flaša za skladištenje ili sa dve pregrade sa kapacitetom od 38 flaša.

Ploče za kuvanje

Linea ploče za kuvanje su ponuđene u širokom spektru završnih obrada i veličina, pa su prilagođene za ugradnju u svaku kuhinju. Najbolje se kombinuju sa Linea rernama i aspiratorima.

Aspiratori

Aspiratori igraju veoma važnu ulogu tako što na odlučujući način doprinose stepenu funkcionalnosti kuhinjskog okruženja. Smeg Linea aspiratori su dostupni sa različitim završnim obradama, metodama ugradnje i veličinama.

Aparati za kafu

Smeg aparati za kafu su dostupni u različitim stilovima i bojama i savršeno se uklapaju sa drugim uređajima iste estetske linije, upotpunjujući kuhinjsko okruženje sa stilom.

Blast chiller-i

Smeg Blast chiller-i pomažu u svakodnevnom upravljanju kuhinjom, štedeći vreme i  minimizirajući gubitak hranljivih sastojaka iz hrane, pružajući uvek hranu visokog kvaliteta.

OTKRIJTE SVE PROIZVODE LINIJE LINEA

Tama postaje svetlost, funkcinalnost se spaja da bi postala estetika.

ORIGINALNE I EKSKLUZIVNE ESTETSKE LINIJE

Svaka estetska linija nudi raznovrstan izbor usklađenih proizvoda.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.